Fudbal

I Pujol rekao zbogom Barsi!

Ovaj 5. januar biće upamćen kao dan potresa u Barseloni - u istom satu sportski direktor Andoni Zubizareta je dobio otkaz, a nedugo zatim je i dugogodišnji kapiten Karles Pujol objavio da napušta klub.
I Pujol rekao zbogom Barsi!
Portal AnalitikaIzvor

Poraz od Sosijedada u 17. kolu Primere na "Anoeti" pokrenuo je lavinu, koju je nastavio odlazak legendarnog defanzivca i kapitena katalonskog kluba, koji je imao kratku epizodu u upravi.

"Tri i po mjeseca su mi bila dovoljna da vidim i drugu stranu Barselone, pa sam donio odluku da raskinem ugovor. Mnogo sam naučio i vrlo sam zahvalan na tome, ali sada želim da steknem drugačije iskustvo i na drugoj poziciji. Hoću da napredujem i profesionalno i privatno, i nadam se da ću u budućnosti moći da se vratim kući i vratim Barsi sve što mi je dala tokom nezaboravnih godina. U životu nije uvijek sve kako želite, Barselona će uvijek biti u mom srcu, naprijed Barsa", poručio je Pujol i zahvalio se predsjedniku, direktoru, svim zaposlenima, saigračima i navijačima.

On je bio viđen kao nasljednik Zubizarete na mjestu sportskog direktora, sa kojim je klub raskinuo ugovor u poneđeljak, ali izgleda da na Nou Kampu duvaju vjetrovi promjena.

Portal Analitika