Fudbal

Najboljih 11 kojima ističe ugovor

Svi pomenuti fudbaleri će biti slobodni na kraju sezone, neki se već dogovaraju sa drugim timovima o nastavku svoje karijere u njima, dok će neki čak ovog januara napuštiti svoje ekipe.
Najboljih 11 kojima ističe ugovor
Portal AnalitikaIzvor

Golman je Karius, brani za Majnc i slovi za jednog od najboljih u Bundesligi. Neto iz Fiorentine je takođe među najboljim golmanima kojima ističe ugovor, ali je izbor pao na bundesigaškog golmana.

O Teriju i Demikelisu ne treba trošiti riječi, baš kao ni o Maksvelu iz PSŽ-a i Daniju Alvešu, povezivani su sa mnogim timovima, kako iz MLS lige, tako i sa evropskim.

Kedira je čovjek koji je najviše tražen, reklo bi se, od navedenih igrača. Arsenal, Mančester Junajted, čak i Bajern su bili zainteresovani za vezistu Real Madrida, vidjećemo đe će završiti ovaj fudbaler. Stiven Džerard će napuštiti Liverpul, to je definitivno, a karijeru će nastaviti u MLS ligi.

Naprijed je dvojac iz Marseja, najbolji igrači tog tima ove sezone, Andre Aju i Žinjak, a pored njih tu su još Goran Pandev, kao i Džejms Milner, kome takođe ističe ugovor na kraju ove sezone.

Portal Analitika