Fudbal

JOVETIĆ: Uštedjeću milione Mančester sitiju

Prema riječima crnogorskog reprezentativca i napadača Mančester sitija, Stevana Jovetića, „građani“ ovog mjeseca ne moraju da troše milione na pojačanja.
JOVETIĆ: Uštedjeću milione Mančester sitiju
Portal AnalitikaIzvor

Nakon što je Alvaro Negredo ljetos napustio Mančester siti, a s povredama se muče Serhio Aguero i Edin Džeko, Stevan Jovetić je ostao jedini napadač na kojeg može da računa menadžer Manuel Pelegrini. Zbog manjka rješenja u napadu spekuliše se da Pelegrini traži novog napadača, ali Jovetić smatra da to nije potrebno i da će on, ukoliko dobije minutažu, pokazati mnogo više u dresu sitija.

- Siti još nije vidio najbolje od mene, ni blizu. Do sada sam postigao pet golova i sposoban sam da postignem mnogo više. S obzirom na povrijeđene igrače, mogao bih da odigram niz utakmica. Ako se to dogodi, vidjećete šta mogu da napravim. Želim da ostanem zdrav i, ako tako bude, mogu da pokažem da sam mnogo bolji igrač nego što se misli - izjavio je Jovetić za britanski Express.

Dodao je da nije pod pritiskom zbog moguće dodatne konkurencije.

- Spekuliše se da će doći novi napadači u klub. Ne mogu da govorim u ime Serhija i Edina, ali nisam pod većim pritiskom zbog toga. Ne razmišljam što će se dogoditi tokom prelaznog roka - dodao je Jovetić.

Klix podsjeća da je naš reprezentativac započeo samo deset utakmica za Siti otkako je 2013. godine stigao iz Fjorentine kao veliko pojačanje. Mnogo više vremena proveo je na klupi nego u početnom sastavu.

Jovetić je istakao da nije podložan povredama.

- Znam da ljudi govore da sam uvijek povrijeđen, ali kad se povrijede drugi igrači, ne prati ih ovakva reputacija. Ne smatram da imam veliki problem, nego da nisam imao sreće - kazao je Jovetić.

Izvor: Klix (klix.ba)

Portal Analitika