Politika

MEDOJEVIĆ: GP, SNP i Pozitivna su lažna opozicija

Predsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević optužio je na svom Tviter nalogu Građanski pokret, Socijalističku narodnu partiju i Pozitivnu Crnu Goru da su, kako je kazao, lažne opozicione stranke koje rade u korist Demokratske partije socijalista, piše Pobjeda.
MEDOJEVIĆ: GP, SNP i Pozitivna su lažna opozicija
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Medojević je ponovio teze da iza GP-a stoje vlasnici Vijesti za koje je kazao da su milioneri.

 - Epilozi u Nikšiću i Podgorici, izbori u Vijeću za nacionalnu bezbjednost pokazuju da je svrha ovih lažnih opozicionih stranaka spašavanje režima. Upornim formiranjem partija koje imaju isti program kao DPS i SDP, a lažno se predstavljaju kao opozicione, centri moći spašavaju režim napisao je Medojević.

Optužba Medojevića uslijedila je samo dan nakon što je lider DF-a Miodrag Lekić najavio razgovore sa ostatkom opozicije o konceptu prelazne vlade i tek nekoliko dana nakon što je Medojević vlasnike koncerna Vijesti nazvao „miševima koji pokušavaju da unište Demokratski front“.

 - Mnogi koji su milione stekli sa Đukanovićem i koji su ga podržavali godinama, sada bi htjeli da dijele lekcije PzP-u i meni. Imate li obraza? Oni što su '98 sa Đukanovićem pravili pakt - prvo država, pa demokratija - 2015. godine su primijetili haos u državi bez demokratije. Sada su milioneri - napisao je Medojević, nastavivši tako višednevnu polemiku sa vlasnicima Vijesti.  

 

Portal Analitika