Crna hronika

PODGORICA: Uhapšeno pet osoba zbog napada na taksistu

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica priveli su pet osoba osumnjičenih da su, 2. januara u Glavnom gradu, napali i pretukli taksistu Borislava Bulatovića (59).
PODGORICA: Uhapšeno pet osoba zbog napada na taksistu
Portal AnalitikaIzvor

Policija je prvo privela Vuksana Malevića (26), Vujadina Nadaždina (30), Vlada Drobnjakovića (36) i Aleksandra Bugarina (25), svi nastanjeni u Podgorici, dok je nastavila da traga za Mladenom Arsevićem (31), ali je i on ubrzo priveden u Centar bezbjednosti.

Od petorice uhapšenih u CB su uzete izjave, o kojima je upoznat Zamjenik osnovnog državnog tužioca u Podgorici, koji će se izjasniti o kvalifikacijij djela, saopšteno je nezvanično Portalu RTCG iz policije.

Napad se desio preksinoć u Vučedolskoj ulici, kada je Bulatović odbio da vozi pet mušterija, zbog zakonskih ograničenja. To je izazvalo bijes kod njih, pa su ga prvo napali dok je još sjedio u vozilu, a kada je taksista pokušao da izađe iz automobila u namjeri da pobjegne, uslijedio je još brutalniji napad.

Petorica osumnjičenih su taksistu pretukli, udarajući ga čime su stigli, i nanijeli mu teže povrede, a napad je prestao tek kada su se pojavile kolege pretučenog taksiste.

 

Portal RTCG

Portal Analitika