Košarka

Budućnost u Skoplju, JOVOVIĆ: Agresivno na MZT

Košarkaši Budućnost Volija duelom sa MZT-om u Skoplju otvaraju 2015. godinu! ''Plavi'' su odradili sjajan posao u prvih 15. kola ABA takmičenja, druga pozicija na tabeli sa skorom od 12 pobjeda i samo tri poraza. Domaćin je posljednjeplasirani tim šampionata sa pet trijumfa, a prvi duel u ''Morači'' pripao je crnogorskom šampionu 96:69.
Budućnost u Skoplju, JOVOVIĆ: Agresivno na MZT
Portal AnalitikaIzvor

''Nijesmo u baš u pozitivnom raspoloženju, jer se dan prije Nove godine Dašić povrijedio, ima repturu primicača, tako da će pauzirati 10-15 dana, njegovo odsustvo, uz neigranje Omara Kuka koji i dalje nije u stanju da igra predstavlja veliki hendikep ali pokušaćemo iz postojećeg igračkog kadra da izvučemo maksimum u narednim mečevima, a nadam se da će se povrijeđeni igrači u što skorije vrijeme oporavati i vratiti u tim.''

''Sa velikim oprezom očekujemo ovaj duel. Imamo kadrovskih problema, ali daćemo sve od sebe, da izvučemo maksimum i savladamo neugodnog rivala posebno u Skoplju. Mnogo toga zavisiće od odbrane, moramo da budemo agresivni i vrlo disciplinovani, MZT je mijenjao tim, posjeduje dosta kvalitetnih igrača, a posebno dovođenjem Sinoveca i Samardžinskog ojačali su svoj igrački kadar'', kazao je Jovović.

Utakmica se igra od 21 sat.

rasporedabasubota03tabelaabasubota03
Portal Analitika