Društvo

BUDVA: Parni valjak oduševio posjetioce (VIDEO)

Novogodišnji program u Budvi opravdao je očekivanja javnosti, Budva se još jednom pokazala kao centar dobre zabave, tokom novogodišnjih praznika, u čitavom regionu, saopštili su organizatori.
BUDVA: Parni valjak oduševio posjetioce (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Trećeg dana programa, na veliko zadovoljstvo svih mališana na trgu ispred Starog grada, održana je predstava "Dvije novogodišnje jelke i Niggor".Program se nastavio u večernjim časovima koncertom Nine Žižić i benda Crveno&Crno, a nakon njih- legendarna grupa Parni valjak- sjajnim nastupom završila je novogodišnji program u Budvi.

Kvalitetan program na trgu ispred Starog grada i podjednako kvalitetni programi u budvanskim hotelima, bili su dobar povod za dolazak u Budvu u zimskim mjesecima pa danas na budvanskoj rivijeri boravi preko dvadeset hiljada turista, nešto vise od tri hiljade u hotelima i oko sedamnaest hiljada u privatnom smještaju, navode iz opštinske turističke organizacije.

Legendarni Parni valjak je proslavio 40 godina postojanja, a hiljade posjetilaca u Budvi su uživali su slušajući hitove -“Sve još miriše na nju“, „Jesen u meni“, „Moje zastave uvijek su iste boje“...

 

 

 

 

 

Portal Analitika