Politika

PAJOVIĆ: Koalicija sa SDP-om je bila dobra ideja

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović ocijenio je za Pobjedu da je koalicija sa Socijaldemokratskom partijom, uoči lokalnih izbora u Podgorici, bila dobra ideja. Pajović je dodao da su dešavanja nakon lokalnih izbora u Podgorici pomogla da se rasčisti politička scena u Crnoj Gori.
PAJOVIĆ: Koalicija sa SDP-om je bila dobra ideja
Portal AnalitikaIzvor

-Kreiranje kvalitetne alternative oko koje će se moći okupljati svi koji žele promjenu vlasti, a sa druge strane koji nisu spremni da ugroze bilo koji segment državnosti odnosno mira i stabilnosti. U konačnom ako je to cijena koja je trebalo da se plati da se raščisti politička scena, da bi svaki građanin znao ko je ko u političkom smisli, onda je to "čaša koja se morala popiti", kazao je Pajović za Pobjedu.

Govoreći o novim počecima Pozitivne Pajović je kazao da je novim stranačkim programom definisana potreba da kao društvo budemo otvoreni za ideju državnog intevenciozna kako bi se zaštitili ekonomski interes Crne Gore.

-U njemu su sadržane osnove kako da budemo prospritetno i društvo sigurnosti. Znamo da sve to možemo ako pažljivo raspolažemo naionalnim resursima, ako budemo solidarni i ako istrajemo u tome, rekao je Pajović.

Upitan kakav kakav je njegov stav o konceptu prelazne Vlade koji je predložilo Predsjedništvo DF-a, Pajović je odgovorio da je o tom projektu upoznat putem medija.

-Kada i ako budemo kontaktirani u vezi sa tom idejom, u odnosu na nju ćemo se odrediti sa dužnom pažnjom, zaključio je Pajović. 

Portal Analitika