Košarka

''Plavi'' gostuju MZT-u, PAUNIĆ: Da dokažemo kvalitet

Košarkaši Budućnost Volija duelom sa MZT-om u Skoplju otvaraju 2015. godinu! ''Plavi'' su odradili sjajan posao u prvih 15. kola ABA takmičenja, druga pozicija na tabeli sa skorom od 12 pobjeda i samo tri poraza. Domaćin je posljednjeplasirani tim šampionata sa pet trijumfa, a prvi duel u ''Morači'' pripao je crnogorskom šampionu 96:69.
''Plavi'' gostuju MZT-u, PAUNIĆ: Da dokažemo kvalitet
Portal AnalitikaIzvor

- Mnogi su pokušali da minimalni odmor tokom praznika iskoriste da se koliko - toliko odmore, ali baš zbog toga svjesni smo da nas čeka prilično zahtjevan i izuzetno važan meč. Ali vjerujem da ćemo odgovoriti na pravi način i uz dobru igru ostvariti povoljan rezultat - kazao je Ivan Paunić, bivši reprezentativac Srbije, koji je nedavno potpisao ugovor sa Podgoričanima.

- Imamo dosta pehova, zbog povreda vjerovatno neće igrati Kuk i Dašić, tako da još uvijek ne znamo u kojem ćemo sastavu zaigrati. Ali, bez obzira na sve, pa iako ne budemo kompletni, vjerujem da ćemo dati maksimum, da ćemo dokazati da smo kvalitetniji i stići do jako važnih bodova - naglasio je Paunić

- Ova ekipa je napravila vrhunski rezultat. Zaista dobro radimo, atmosfera je super, sve djeluje odlično, zato sam optimista!

Utakmica se igra u neđelju od 21 sat.

raspored16-kolo0301tabelaaba0301
Portal Analitika