Politika

MILOŠEVIĆ: Dobićemo poziv za članstvo u NATO

Demokratska partija socijalista (DPS) ima mnogo razloga da bude zadovoljna svim što je ostvareno tokom ove godine, bilo da je riječ o političkom uspjesima ili o onima u integracijama, kazao je politički direktor DPS-a, Tarzan Milošević.
MILOŠEVIĆ: Dobićemo poziv za članstvo u NATO
Portal AnalitikaIzvor

On je kazao da će NATO iduće godine pozvati Crnu Goru u članstvo.

„Osim što se od izbora do izbora povećava povjerenje koje nam građani ukazuju, to se potvrđuje i kroz rezultate u vođenju državne politike. Naravno, uvijek ima prostora za bolje i više, pa će i naredne godine svi kapaciteti biti dodatno više angažovani u dostizanju viših standarda“, rekao je Milošević za Dan.

U DPS-u su, kako je naveo, posebno optimistični kada je naredna godina u pitanju, „jer nas očekuje početak realizacije nekoliko kapitalnih razvojnih projekata koji će dati dodatni zamajac ekonomiji“.

„Kada je riječ o integracionim procesima, u narednoj godini nas očekuje poziv za punopravno članstvo u NATO i dalji rad u svim prioritetnim oblastima, kao i jačanje dinamike u pregovorima sa EU u svim poglavljima, posebno u 16 već otvorenih“, kazao je Milošević.

Izvor: Dan; foto: dps.me

Portal Analitika