EPCG: Call centar neći biti aktivan za vrijeme praznika

Sva naplatna mjesta Elektroprivrede Crne Gore će u srijedu, 31. decembra raditi do 12 sati, osim naplatnog mjesta u tržnom centru 'Delta' koji će raditi do 18 sati, dok Call centar (19100) neće biti aktivan za vrijeme praznika, saopšteno je iz te kompanije.
EPCG: Call centar neći biti aktivan za vrijeme praznika
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode iz EPCG naplatna mjesta će 5. i 9. januara raditi u redovnom radnom vremenu, dok će informativno naplatni punkt u 'Delti' raditi svim danima u skladu sa radnim vremenom ovog tržnog centra.

„Podsjećamo, da svi potrošači koji svoja dugovanja izmire do 31. decembra imaju jedinstvenu priliku da postanu članovi „Zlatnog tima“ i u budućnosti ostvaruju popust od 10 odsto na svojim računima za utrošenu električnu energiju. Takođe, svi potrošači čije stanje duga 31. decembra bude 0 (nula) eura ostvaruju pravo da se automatski nađu u bazi iz koje će se 20. januara izvlačiti srećni dobitnici drugog kola nagradne igre „Zlatni član dobija stan“.“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Kako kažu iz Direkcije za odnose sa javnošću EPCG pored vijednih nagrada, kao što su jedan šestodnevni turistički aranžman za putovanje u Barselonu za dvije osobe, jedan petodnevni turistički aranžman za putovanje u Pariz za dvije osobe, dva iPada-a Air, pet vaučera za kupovinu u Voli marketima u vrijednosti od po 200 eura, biće dodijeljen i stan od 75 m2 vrijednosti 78.700 eura u Podgorici. 

Portal Analitika