Region

OBDUKCIJA: Ivanu ubio koktel kokaina i četiri lijeka

Obdukcijom tijela Ivane Bakić Bodrožić (31) utvrđeno je da je preminula od mješavine četiri lijeka i kokaina, što je izazvalo prekid rada srca, saznaje „Blic
OBDUKCIJA: Ivanu ubio koktel kokaina i četiri lijeka
Portal AnalitikaIzvor

Nalazi obdukcije, koja je rađena u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, potvrđuju da je Ivana Bodrožić u krvi, jetri i unutrašnjim organima imala ostatke četiri lijeka i kokaina.

Kao uzrok smrti naveden je prestanak rada srca. U obdukcionom nalazu je istaknuto i da smrt nije bila nasilna. U krvi su, osim kokaina, marihuane i anestetika „propofola“, pronađena još tri lijeka za smirenje.

Na braunili koja je bila u desnoj ruci Ivane Bodrožić pronađen je muški DNK trag, koji se podudario s Ljubišom Pavlovićem (50), zvanim Buki, radnikom VMA, zaposlenim na mjestu kardiopulmonalnog reanimatora.

Na pregledanim video-snimcima sigurnosnih kamera, vidi se kako Ljubiša dolazi po Ivanu ispred hotela „Hajat“. Utvrđeno je da ju je on odveo na Vojnomedicinsku akademiju i potom vratio do hotela. Policija sumnja da joj je upravo Ljubiša Pavlović na VMA ugradio braunilu i prodao „propofol“, koji se koristi isključivo u bolničkim uslovima.

Portal Analitika