Region

VUČIĆ: "Oduzeli smo Srbiju razbojnicima"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je da je aktuelna Vlada od početka mandata radila pošteno i odgovorno i da je morala da donosi teške odluke.
VUČIĆ: "Oduzeli smo Srbiju razbojnicima"
Portal AnalitikaIzvor

Vučić je rekao da su odluke adekvatne teškom vremenu u kojem živimo.

Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, Vučić je rekao da je Vlada imala mnoštvo naslijeđenih problema, prije svega sa poplavama za koje je rekao da su najveća elementarna nepogoda u posljednjih 100 godina od kada se obavljaju mjerenja.

"Teško da bi bilo ko mogao da kaže da je ova Vlada kriva za bilo šta u proteklih osam mjeseci, osim što je provodila mjere koje su neophodne a koje niko drugi do sada nije smio i želio da preduzme", rekao je Vučić. 

Vučić je dodao da je Vlada pred sebe postavila teške ciljeve, koje prethodne nijesu željele da postavljaju, i rekao da je uspjela da Srbiju oduzme od raznih "razbojnika" i da je vrati običnim građanima. 

Obećao sam Srbiji rad i red, u svom ekspozeu, rekao je Vučić, dodajući da je rekao da će biti teško. On je dodao da je ponosan na rad Vlade, i ljudi iz nje, naročito za vrijeme poplava. 

Za svoj rad dobili smo podršku svih svetskih institucija, i zapadnih, i od Ruske Federacije, i od NR Kine, rekao je on, navodeći da je presrećan što je bio domaćin samitu sa Kinom, što se dugo još neće desiti. (B92)

Portal Analitika