Fudbal

Baloteli spakovao kofere

Mario Baloteli hoće kući, Liverpul izgleda nije briga, a u Italiji je odmah lansirana bomba! Navodno Baloteli smatra da je pravi trenutak da se vrati u domovinu, tamo đe pripada i đe ga razumiju.
Baloteli spakovao kofere
Portal AnalitikaIzvor

Vidjećemo da li je to inspirisalo novinare "Gazete" koji tvrde da je ponuđen svom prvom klubu, Interu. Naime, Roberto Manćini je podgrijao neke sumnje izjavom da sve zavisi od Balotelija i da, bi mogao da se vrati u nekadašnju formu.

"Manćio" koji traži napadača je bio oprezan, prije svega zbog stava navijača. Oni ni u kom slučaju ne žele Balotelija u klubu.

Mino Rajola pokušava da progura transfer, no na svakoj utakmici Intera se čuju uvrede na račun Super Marija koji ne krije da je navijač Milana. Doduše, veći problem od toga je onaj bačeni dres Intera poslije utakmice polufinala Lige šampiona protiv Barselone.

U ovom trenutku nije jasna pozicija Liverpula, ali je Rodžers sugerisao da će Baloteli morati da se navikne na klupu, a iz njegovih riječi je tokom jeseni provijavalo žaljenje što je uopšte dovodio Italijana.

(sportske.net)

Portal Analitika