Košarka

KK Budućnost Voli obilježila godinu na izmaku

Košarkaški klub Budućnost Voli na svečanosti u Voli Motors BMW i MINI salonu automobila uz prisustvo velikog broja zvanica obilježio je uspješnu 2014. godinu.
KK Budućnost Voli obilježila godinu na izmaku
Portal AnalitikaIzvor

Budućnost je u godini na izmaku osvojili titulu prvaka Crne Gore i domaći Kup, igrala značajnu ulogu u ABA ligi, ove godine sjajnim partijama zauzima drugu poziciju, a izboren je i prolazak u narednu rundu Eurokupa.

budusvecanost1''Kada pogledamo godinu za nama moramo biti zadovoljni. Počeli smo sa mnogo malih koraka koji idu u pravom smjeru i sa jasnim ciljem. AKo se zapitamo šta možemo postići u narednoj godini odgovor je mnogo. Postavili smo cilj da sljedeće godine napravimo na svim nivoima barem malo više nego u prethodnoj. Postavimo cilj da dmo još više od sebe. Kada svi tako uradimo na ličnom planu zajednički uspje je neminovan. Upravo to je način na koji funkcioniše kompanija Voli na čijoj snazi se klub konsolidovao i postao reper uspješnog i modernog sportskog kolektiva'', poručio je vlasnik kompanije Voli i predsjednik KK Budućnost Voli Dragan Bokan.budusvecanost2Ispred igrača i stručnog štaba dobrodošlicu je poželio kapiten Budućnosti Suad Šehović.

''Jedno što mogu da obećam ispred ekipe je da ćemo se boriti d 2015. godina bude uspješnija. Isto tako, veliku zahvalnost dugujemo vama, jer bez vas ovaj projekat ne bi uspio.''

Nema predaha za ''plave'' jer već u neđelju dočekuju Igokeu u 15. kolu Jadranske lige.

budusvecanost3
Portal Analitika