Politika

Predsjedništvo DF-a: Kampanja za formiranje prelazne vlade

Predsjedništvo DF-a na sjednici koja je održana danas analiziralo je aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori i u tom kontekstu utvrdilo dalje pravce svog političkog djelovanja.
Predsjedništvo DF-a:  Kampanja za formiranje prelazne vlade
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednici predsjedništva DF-a, kako je saopšteno iz te političke grupacije, konstatovano je da je neophodno stvarati pretpostavke za  prelaznu Vladu i u tom cilju je odlučeno da DF pokrene kampanju za njeno formiranje.

- Dogovoreno je da Demokratski front, njegovi konstituenti i Predsjedništvo vode jedinstvenu  politiku u skladu sa programom DF-a. Konstatovano je da je neophodno zbog ukupne situacije u zemlji stvarati pretpostavke za  prelaznu vladu i u tom cilju je odlučeno da DF pokrene kampanju za njeno formiranje. U realizaciji ovog cilja, DF je analizirao oblike metoda rada koje će primjenjivati uključujući i komunikaciju sa svojim članovima, sipmpatizerima i građanima – navodi se u saopštenju DF-a dostavljenom Portal Analitika.

DF će se, kako se navodi, zalagati da se uspostavi najširi opoziciono – građanski koncept neophodan za širenje antirežimskog otpora, kao i za druge oblike demokratskog i ustavnog djelovanja, koji ne isključuju pripremu i organizovanje masovnih građanskih protesta.

Portal Analitika