Politika

Milić i Krušo razgovarali u HN: Nastavak pregovora uskoro

Pregovarački tim Izbora i predsjednik Socijalističke narodne partije SNP Srđan Milić počeli su danas kako je i najavljeno pregovore o mogućem formiranju koalicione vlasti u Herceg Novom.
Milić i Krušo razgovarali u HN: Nastavak pregovora uskoro
Portal AnalitikaIzvor

Nakon pregovora Milić je iskazao zadovoljstvo zbog susreta sa čelnicima Izbora i razgovora sa njima koji će, kako je rekao, biti nastavljeni, prenosi TV Boka.

Milić je kazao da se prethodno susreo sa članovima svoje partije, kao i da će imati još jedan sastanak sa njima i da će sve odluke biti donošene na organima partije.

Milić je dodao da ne voli termin „pregovori", već da su ovo bili dogovori, jer pregovori podrazumijevaju „priču o podjeli kolača".

Milić nije htio kazati da li je Izbor uslovljavao SNP povlačenjem mandata odbornika koji su prethodno dali ostavke na partijske funkcije. Kako je rekao, razgovori će biti nastavljeni prije 7. januara.

Nosilac liste Izbora, Dušan Radović Krušo, kazao je da je glavna tema bila podrška programu Izbora, koju je Milić dao u ime SNP-a.

„Nijesmo razgovarali o mandatima", rekao je Radović i naglasio da se svi razgovori vode u najboljem interesu grada i građana.

Radović je dodao da se Izbor trudi da podršku za svoj program dobije od svih učesnika lokalnih Izbora u Herceg Novom.

U ime Izbora pregovarali su nosilac liste Dušan Radović, Nikša Gojković, Mišo Škobalj, Mladen Ivanović i Tamara Vujović.

Razgovor je održan u Ruskom kulturnom centru.

Kako je javio Radio Jadran Milić je na pregovore došao sam bez lokalnih funkcionera, kojima su sinoć na OO SNP-a prihvaćene ostavke.

Iako su Obrad Gojković, Danijela Đurović i Stevo Cvjetković podnijeli ostavke taj čin je nosilac liste Izbora Dušan Radović Krušo još ranije okarakterisao kao farsu.

Dogovoreno je da glavni odbor SNP-a u narednih 45 dana odluči ko će biti novi lider lokalnog SNP-a u Herceg Novom.

Radio Jadran, TV Boka

Portal Analitika