Fudbal

Junajted ponudio 150 mil. za Bejla?

Mančester Junajted ponudio je 150 miliona eura za Gareta Bejla, prenosi španski radio Kadena Kope. Posljednjih dana se sve češće spekuliše o interesovanju Junajteda za krilo Real Madrida, Luj van Gal nije pokušao ni da demantuje te priče, ali je prvi put neki španski medij izašao u javnost sa viješću o zvaničnoj ponudi.
Junajted ponudio 150 mil. za Bejla?
Portal AnalitikaIzvor

Bejl je prije 18 mjeseci postao najskuplji igrač u istoriji fudbala kada je iz Totenhema prešao u Real za 100 miliona eura, pa bi ovaj transfer u Junajted bio novi rekord.

Velšanin je bio jedan od ključnih igrača Reala protekle sezone na putu ka osvajanju Lige šampiona, a postigao je 33 gola uz 24 asistencije na 66 mečeva otkako je stigao na Santjago Bernabeu. 

Međutim, dolaskom Hamesa Rodrigesa i Tonija Krosa njegov uticaj na igru Reala je osetno manji, a zbog navodne želje Reala da dovede iz Liverpula Rahima Sterlinga, sve se češće spekuliše o Bejlovom odlasku. 

Real navodno neće prodati Velšanina, ukoliko on ne izrazi želju da napušti Bernabeu. Na pitanje medija da li Junajted želi da dovede Bejla, menadžer tima Van Gal je samo rekao da to nije tema za javnost.

Portal Analitika