Muzika

Sea Dance Festival dobio nagradu za događaj godine

Na 10. dodjeli godišnjih nagrada za doprinos kvalitetu, afirmaciji i promociji turističke ponude Crne Gore - „Wild Beauty Award 2014“, Turistička organizacija opštine Budva nagrađena za poseban doprinos i podršku manifestacijama, a festival koji je ove godine prvi put održan na plaži Jaz u Budvi, “Sea Dance Festival”, dobio je priznanje – događaj godine.
Sea Dance Festival dobio nagradu za događaj godine
Portal AnalitikaIzvor

„Wild Beauty Award 2014“ održan je u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore , 23. decembra, u hotelu „Lipka“ u Kolašinu.

Ovom prilikom dodijeljeno je ukupno 17 priznanja i 12 pohvala pojedincima i organizacijama za izuzetan doprinos unapređenju kvaliteta turističke ponude u 2014. godini.

Opštini Budva, Turističkoj organizaciji opštine Budva i turističkoj privredi Budve, i ove godine dodijeljene su prestižne nagrade i pohvale u više kategorija. Osim prethodno navedenih nagrada, nagradu za hotelsko turističko preduzeće sa najboljom novom ponudom i doprinosom u razvoju turizma primila je kompanija „Uniprom“ koja je rekonstruisala hotel ”Budva”, za najbolju turističku agenciju za unapređenje prodaje i razvoj tržišta proglašena je turistička agencija „Kompas Montenegro“ iz Budve, u kategoriji turistička agencija sa najboljim rezultatima u oblasti MICE turizma pohvaljena je turistička agencija “Talas M” iz Budve, plaža “Sveti Toma” u Bečićima pohvaljena je u kategoriji najbolja plaža.

Emisija “Mediterraneo” RTV Budve pohvaljena je kao najbolji medij koji je doprinio popularizaciji i kreiranju svijesti o značaju održivog turizma u Crnoj Gori.

Dodjeli godišnjih nagrada prisustvovali su predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, pod čijim pokroviteljstvom se već 10 godina dodjeljuje ovo priznanje, ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović i brojne zvanice iz sektora turizma i kulturnog i javnog života.

 

 

Portal Analitika