Region

Sumnjive modrice na podlakticama preminule Ivane Bodrožić

Policija je prilikom uviđaja u hotelu “Hajat” konstatovala modrice na obje podlaktice preminule Ivane Bodrožić, saznaje “Blic”.
Sumnjive modrice na podlakticama preminule Ivane Bodrožić
Portal AnalitikaIzvor

Kako objašnjava izvor “Blica”, porijeklo ovih povreda biće utvrđeno nakon rezultata obdukcije koje tužilac očekuje.
- One su bile jasno vidljive na rukama. Modrice su uočene na podlakticama i njihov raspored podudara se sa otiskom ruke. Takve modrice obično nastaju prilikom svađe, kada se osobe koje se prepiru drže za ruke u naletu euforije. Ipak, da li su povrede nanijete neposredno prije smrti ili nekoliko dana ranije, može da utvrdi samo obducent - objašnjava izvor.
U policiji niko ne želi da prenagli sa zaključcima da li je devojku neko fizički napao i kada, jer postoji vjerovatnoća da su modrice na rukama Ivane Bodrožić od braunile, koja joj je pronađena u desnoj ruci.
- Da li se djevojka sa nekim svađala, da li se branila ili su od braunile, sve su to pitanja koja mora da razjasni obducent. Upravo zbog toga što nije poznato poreklo modrica, ova informacija se držala u tajnosti. Svakako su sumnjive i moraju biti odgonetnute - dodaje izvor “Blica” iz istrage.
 

Policija još nije odgovorila ko je anestetik “propofol” prodao Ivani Bodrožić i da li je ga je sama ubrizgala u venu ili je tada još neko bio u sobi 326

Načelnik Instituta za obdukciju na Vojnomedicinskoj akademiji Ivica Milosavljević kaže za “Blic” da rezultati obdukcije i toksikološkog nalaza još nijesu gotovi.
- Mislimo da će ovi rezultati biti poznati do petka. Analize su kompleksne i teško je da to može biti ranije završeno - kaže Milosavljević.
 

Portal Analitika