Ostalo

Kneževićka najbolji sportista Podgorice

Rukometašica Budućnosti i crnogorske reprezentacije Milena Knežević najbolji je sportista Podgorice u 2014. godini, u tradicionalnom izboru Sekretarijata za sport Glavnog grada.
Kneževićka najbolji sportista Podgorice
Portal AnalitikaIzvor

Ženski rukometni klub najuspješniji je sportski kolektiv u Glavnom gradu, dok je za najboljeg trenera izabran šef stručnog štaba tog kluba i ženske reprezentacije Dragan Adžić.

Komisija Sekretarijata za sport Glavnog grada je karatiste Milicu Bjelicu, Miju Roganović, Jovanu Marić i Nenada Dulovića, fudbalerku Milicu Radunović, džudistkinju Mirjanu Milić, odbojkaša Nemanju Peruničića, košarkaša Miloša Popovića i fudbalera Marka Burzanovića izabrala za persprektivne sportiste Podgorice za 2014. godinu.

Na sjednici je odlučeno da se Zlatne plakete za izuzetan doprinos u razvoju, organizovanju i unapređenju sporta dodijele Milanu Madžgalju, Radomiru Nastiću, Gojku Banjeviću i Ivanu Strugaru, a Zlatna plaketa za promociju i razvoj sportske rekreacije DSR Crnogorski elektroprenosni sistem.

Plakete za izuzetne sportske rezultate u 2014. godini biće dodijeljene KK OSI Paramont, Arsu Miliću (DžK Arso Milić), Ivani Šunjević (DžK Arso Milić), Lazaru Ćupiću (DžK Milenijum) i Jeleni Maksimović (KK Omladinac).

Zlatne plakete za poseban doprinos u razvoju školskog sporta za 2014. zaslužili su Dragan Rajčić (OŠ „Dragiša Ivanović“) i Željko Milić (Gimnazija „Slobodan Škerović“), a Zlatne plakete za uspješnu saradnju u realizaciji programskih aktivnosti Sekretarijata za kulturu i sport Slavko Sakelšek za Manifestaciju Žogarija i Karate savez Podgorice.

Za razvoj i promociju sporta osoba sa invaliditetom Zlatna plaketa biće dodijeljena Resursnom centru za djecu i mlade Podgorica. Svečanost proglašenja najuspješnijih u Glavnom gradu biće održana u petak u 12 sati, u hotelu Ramada.

(Mina)

Portal Analitika