Košarka

PAJOVIĆ: Pobjeda protiv Metalca bi bila zlata vrijedna!

Sportski direktor Budućnost Volija Gavrilo Pajović kazao je u izjavi za Portal Analitika da nema opuštanja nakon ubjedljivog trijumfa nad Partizanom, već da se okreću sjutrašnjoj utakmici protiv Metalca, za koju tvrdi da će biti teška.
PAJOVIĆ: Pobjeda protiv Metalca bi bila zlata vrijedna!
Portal AnalitikaIzvor

Pajović nije htio da komentariše nesportski gest igrača Partizana Aleksandra Saše Pavlovića koji je obilježio derbi 13. kola ABA lige.

- Nemam komentar na Pavlovićev gest. Komentarišem sve što je normalno u sportu i što je fer i sportski i što su pravi potezi - kazao je Pajović za Portal Analitika.   

Sportski direktor „plavih“ navodi da bi eventualna pobjeda protiv Metalca bila zlata vrijedna, jer se meč igra na protivničkom terenu.

gashop23

- Nakon jedne od najboljih partija koju je pružila Budućnost, uopšte, svih ovih godina protiv ekipe Partizana (72:61) i vrhunski odigrane utakmice, idemo za Valjevo gdje nas sjutra očekuje težak meč protiv Metalca koji će igrati na domaćem terenu i ima tradiciju košarke - kazao je Pajović i dodao:

- Tako da očekujemo još jedan težak meč, jer je u ovom trenutku svaka pobjeda na strani zlata vrijedna. Vidjeli ste sinoć, Zvezda vodi dvadeset dva razlike protiv MZT-a, pa MZT povede, tako da u ovom trenutku možda samo Levski nije konkurentan, ali u Valjevu moramo da damo svoj maksimum da bi odnijeli bodove. Ako budemo igrali ispod energije i nivoa koji smo imali u Beogradu, teško da ćemo se nadati povoljnom rezultatu, ali moramo potvrditi pobjedu iz Beograda u Valjevu.

Pajović ističe da su svi igrači zdravi i željni da odigraju dobar meč.

- Kada je u pitanju zdravstveni karton, možemo da računamo na sve igrače i ističem da su spremni, orni i željni da odigraju dobar meč u Valjevu - zaključio je Pajović

A.P.

Portal Analitika