Zabava

Što donosi sjutrašnji mlad Mjesec u znaku Jarca?

Mlad Mjesec u Jarcu na samom početku zime donosi velike novine svim znacima! Promjene su ogromne pred nama, jer dan nakon mladog Mjeseca, Saturn, koji vlada Jarcem prelazi iz Škorpije (koje će kao i Bikovi, Lavovi i Djevice da odahnu) u znak Strijelca, što će nam svima donijeti veće promjene ne samo narednih 29 dana, do sljedećeg mladog Mjeseca, već i narednim godinama, piše Lovesensa.rs.
Što donosi sjutrašnji mlad Mjesec u znaku Jarca?
Portal AnalitikaIzvor

Jarac je znak koji teži materijalizaciji, ostvarenju onoga što sebi postavi kao cilj i sklon je dobrom planiranju i organizaciji. Zato 22. decembra 2014. godine, prvog dana mladog Mjeseca vrijeme je da pravite planove, ili radite vizualizaciju ili pak podnosite zahtjev, ili molbu, vjerujući u pozitivan ishod, ili ostvarenje onoga čemu težite.

Strpljivo i svjesno uđite u promjene, koje će donijeti i nešto sasvim drugačije od onoga što je bilo. Nije vrijeme da se vraćate u prošlost, nego da krenete sigurnim koracima ka novinama i da pri tome budete spremni da prihvatite i neku novu odgovornost, bilo da se to odnosi na nov posao, odnosno profesionalni napredak i obaveze koje on donosi, ili se odnosi na odgovornost prema svojoj porodici, ili partneru ili nečem drugim, u zavisnosti u kojoj vam je kući mlad Mjesec.

Ako vam je u petoj kući on će vam donijeti promjene u ljubavi, a to će osobama koje imaju podznak u drugoj polovini Lava ili Djevici, ako je Ovnu to će biti vezano za karijeru; u Biku za obrazovanje, ili daleka putovanja ili duhovnost, Blizancima za finansijsku podršku od drugih; u Raku za promjene i novine vezane za partnerstva, Lavu za ljubav, ili posao; Djevici za ljubav, Vagi za nova poznanstva, ili nova znanja, ili komunikaciju, Škorpiji za promjene na finansijskom planu, Strijelcu u izgledu, ponašanju, ili na finansijskom planu (zavisno od toga da li vam je podznak na početku, ili pri kraju ovog znaka); Jarcu ili u izgledu, ili u vezi sa podsvjesnim, snovima i tajnama, Vodoliji u prijateljstvu, timskom radu, projektima, ili aktivnostima u samoći i izolaciji, a Ribama u vezi s karijerom, prijateljstvima i timskom radu.

Važno je da u narednom periodu budete aktivni, da se ne prepustite melaholiji ili depresivnosti, nezadovoljstvima, koje u periodu Jarca mogu da se očekuje.To ćete postiću upravo ako budete više fizički aktivni, ili ako radite na svom uzdizanju, na podizanju raspoloženja na način koji je vama blizak i dostupan. Mlad Mjesec je u sekstilu sa Neptunom u Ribama, te je potrebno da vjerujete da ćete uspjeti u novinama i da će vam one donijeti ili veću emotivnu bliskost ili osjećaj sigurnosti i stabilnosti, koji vam je sada pred predstojeće praznike, baš bio neophodan.

Ako krenite sa šta pozitivnijm namjerama i dobrom energijom u novine i promjene, one će vam donijeti upravo ono za šta se i zalažete.

Ovog puta uspjeh dolazi kroz upornost, trud i strpljenje i vjerovanje u mogućnost ostvarenja dugo očekivane promjene u životu, posebno osoboma rođenim u znaku Jarca, a zatim i svima ostalima. Novi ciklus je pred nama u kojem je ostvarenje vaše vizije, ili plana blizu, ukoliko vjerujete da je to moguće.

Najbolje vrijeme za započinjanje novina je 23. decembra. Tada posebno obratite pažnju na prijedloge ili novu šansu koja će se pojaviti, jer ona je ta koja može da vam donese promjene koje su vam sada dobrodošle.

Lovesensa.rs

Portal Analitika