Košarka

Dule po starom: Bokan sponzoriše i Zvezdu

Kad trener Partizana DUško Vujošević najavljuje narednu utakmicu svog tima, gotovo uvijek se, u svom stilu, dotakne i nekih drugih, pratećih tema. Ni danas nije bilo ništa drugačije. Najnovija tema - povezanost vodeće Zvezde i drugoplasirane Budućnosti...
Dule po starom: Bokan sponzoriše i Zvezdu
Portal AnalitikaIzvor

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegova ekipa mora da bude maksimalno angažovana u meču Jadranske lige protiv Budućnosti, kao i da je ove sezone na djelu"simbioza najmoćnijih klubova u ligi".

"Budućnost je projekat iza kog stoji država, a i vlasnik kompanije 'Voli' Dragan Bokan, koji se baš zaljubio u košarku i odvaja ozbiljna sredstva za crnogorsku košarku, a vidim čak i da često dolazi u goste i da sponzoriše i Zvezdu. Interesantna je simbioza ta dva kluba", kazao je Vujošević novinarima u Hali Pionir.

Partizan će sjutra u Hali Pionir u 13. kolu regionalne Jadranske lige dočekati Budućnost.

"Pred ovu utakmicu moramo biti svjesni opasnosti koja nam prijeti, prije svega od ekipe Budućnosti, ali i od nekih pratećih konotacija, koje proističu iz pomenute simbioze", dodao je on.

Vujošević je kazao njegova ekipa ne može da kalkuliše pred duel s drugoplasiranom ekipom Jadranske lige.

"Budućnost je ekipa koja iz godine u godinu sve bolja. Ove sezone oni vide svoju priliku da izbore učešće u finalu Jadranske lige i da na taj način dodju do učešća u Euroligi", kazao je Vujošević.

Trener crno-belih kazao je da Edo Murić neće nastupiti protiv Budućnosti zbog povrede ramena, a da su upitni Đordđe Gagića i Aleksandar Pavlović.

"Sjutra ćemo znati kakva je situacija sa Gagićem i Pavlovićem, ali očekujem da ćemo biti u skoro kompletnom sastavu, samo bez Murića", kazao je Vujošević.

Partizan u utakmicu protiv Budućnosti ulazi s petog mjesta na tabeli i skorom od po šest pobjeda i poraza, dok je Budućnost druga s 10 trijumfa iz 12 mečeva. Utakmica između Partizana i Budućnosti igraće se sjutra od 19.00 u Hali Pionir.

(sportske.net)

Portal Analitika