Bijelo Polje: Penzionerima 10 stanova

Opština Bijelo Polje, Udruženje penzionera Bijelo Polje i Fond PIO potpisali su ovih dana memorandum o izgradnji stambenog objekta od deset jedinica za potrebe bjelopoljskih penzionera.
Bijelo Polje: Penzionerima 10 stanova
Portal AnalitikaIzvor

Dogovorili smo principe izgradnje koja će početi i završiti se u narednoj godini. U novom objektu  do naredne Nove godine će se smjestiti  deset penzionera koji zadovolje kriterijume konkursa. Četiri slična objekta izgrađena prethodnih godina već koriste korisnici socijalne zaštite, pripadnici RAI populacije i penzioneri, saopštio je predsjednik Opštine Bijelo Polje, Aleksandar Žurić.

“Time na najbolji način Opština pokazuje stalnu brigu o najugroženijim društvenim kategorijama koja će biti prisutna i narednih godina. Nakon završetka pomenute zgrade planirali smo izgradnju još jednog stambenog objekta radi zbrinjavanja najugroženijih kategorija stanovništva u našoj opštini”, kazao je Žurić, ističući da je u realizaciji svakog od ovih projekata učestovalo ministarsvo rada i socijalnog staranja. (Portal RTCG)

Portal Analitika