Zabava

Neplanirani seks čini čuda u seksualnom životu

Ako ne želite monotoniju u svojoj vezi, postoji mnogo stvari koje možete da učinite kako biste je "začinili". Seks je veoma važan segment veze, tako da seksualni život ne treba zapostavljati, nego ga povremeno "osvježavati" novim idejama.
Neplanirani seks čini čuda u seksualnom životu
Portal AnalitikaIzvor

Veoma je lako upasti u rutinu, zbog čega eksperti savjetuju da večeri posvetite sebi i svom partneru. Brak ne treba da vas spriječi da se zabavljate. Budite spontani i počnite da radite stvari koje ste radili kao mladi par. Mnogi parovi kažu da osjećaju umor čim uđu u spavaću sobu i da samo žele da spavaju. Zbog toga eksperti preporučuju da mjesto za seks potražite u drugim prostorijama, da istražujete i da budete inovativni.

Fizički kontakt je veoma važan, a mnogi ne mogu da se sjete kad su posljednji put zagrlili partnera. Da biste došli u raspoloženje za seks, nekada je dovoljno da se prikradete partneru i zagrlite ga. Bliski kontakt pomoći će da odete "korak dalje". Pričajte s partnerom o pozama u seksu koje ste pokušali da izvedete. Ne morate da koristite "prljave" riječi, nego se prisjetite prijatnih trenutaka i ponovo ih proživite. Posebni ciljevi vam ne trebaju, samo se opustite i uživajte. Sjećate li se kad ste iznenadili partnera? To možete da učinite na veoma jednostavan način. Uđite s partnerom pod tuš kad najmanje očekuje. Možete da obučete nešto u čemu vas ranije nije vidio. Isplanirajte posebnu noć bez specijalnog razloga. Razgovarajte o fantazijama, nemojte da se stidite i plašite svog partnera. Nikad ne znate šta možete zajedno da otkrijete. Igrajte razne igre, može i poker u skidanje. (Super Žena)

Portal Analitika