Zabava

Osmogodišnja kćerka Anđeline i Breda na crvenom tepihu u odijelu i kravati

Osmogodišnja kćerka Anđeline Džoli i Breda Pita Šilo privukla je pažnju javnosti na premijeri novog filma njene majke "Ubroken" u Los Anđelesu kojoj je prisustvovala sa svojim ocem i braćom.
Osmogodišnja kćerka Anđeline i Breda na crvenom tepihu u odijelu i kravati
Portal AnalitikaIzvor

Anđelina Džoli nije mogla da prisustvuje premijeri budući da je dobila male boginje, no zato je njena kćerka Šilo privukla svu pažnju na sebe pojavivši se u odijelu i kravati i sa frizurom sličnom onom koju nosi njen otac.

1712soli2

Komentari u medijima i na društvenim mrežama već su gledali da "osude" malu Šilo i njene roditelje, budući da je obučena kao dječak, te da nimalo ne podsjeća na djevojčicu.

U ranijim intervjuima je Anđelina Džoli, govoreći o svojoj djeci, isticala kako joj je jako važno da im dopusti da se izraze na koji god način oni to žele. U jednom intervjuu koji je 2010. godine dala za Vanity Fair, Džoli je otkrila kako Šilo voli da se oblači kao dječak, te da je smatrala uvredljivim kad joj je majka Bred Pita kupovala kostime za djevočice i insistirala na tome da je oblače kao malu "princezu".

"Šilo, mislimo, ima taj crnogorski stil i voli da se oblači kao dječak. Ona želi da bude dječak, zato smo je morali i ošišati. Nosi samo mušku odjeću i želi da bude što sličnija svojoj braći", ispričala je Džoli za Vanity Fair.

Iako se ovaj "slobodni" pristup većini ljudi može činiti neobičnim i neortodoksnim, Anđelina Džoli i Bred Pit svoju djecu svakako stavljaju na prvo mjesto, kao i onda kad je glumica na svom vjenčanju nosila veo koji su iscrtali i ukrasili njeni mališani, te ih uče važnoj lekciji o prihvatanju sebe i slobodi da budu ono što žele.

Izvor i foto: klix.ba

Portal Analitika