EPCG: Isključenja u djelovima Podgorice, Kolašina, Pljevalja i Nikšića

U djelovima Podgorice, Kolašina, Pljevalja i Nikšića sjutra će doći do isključenja struje zbog planiranih radova na mreži, najavljeno iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG: Isključenja u djelovima Podgorice, Kolašina, Pljevalja i Nikšića
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će zbog radova u trafostanicama iza Radoja Dakića i Vinopodrum, od  9:30 do 12:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Lička ulica, ulica Đura Daničića i ulica Branka Deletića, dok će od 13 do 13:30 sati, bez napajanja ostati Vinopodrum i naselje oko njega.

Zbog radova u trafostanici Donja Gorica 1 od 10 do 12 sati, bez struje će ostati dio Lješkopoljske ulice, ulica Bora Tamindžića, ulica Desanke Maksimović i Dušana Mugoše  kao i Dom zdravlja Donja Gorica.

Od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće i potrošači dijela Aerodromske ulice i ulice Lamela, koji se napajaju iz trafostanice Stari aerodrome zgrada F.

U Kolašinu će zbog radova u trafostanici Silos od devet do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostati  Hotel Lipka, Bablja Greda, S-4, Spomen Dom i Hotel Bjanka.

U Pljevljima će od 10 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostati ulica Marka Miljanova a od devet do 15 sati, bez struje biće seosko područje Palež, Velike, Krce I Zbljevo.

U Nikšiću su takođe planirani radovi na mreži, pa će od 10 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno ostajati  potrošači koji žive u Ulici Nikca od Rovina, Nika Miljanića-zgrada Drvoimpeksa, Vuka Mićunovića 50-54 i Grudska Mahala 8 i 9, a koji se napajaju sa trafostanice zgrada Drvoimpexa.

Iz EPCG su najavili da će se radovi odložiti u slučaju nevremena.

Portal Analitika