Politika

Dušan Radović Krušo: Sa Milićevim kadrovima ni kafa, a kamoli koalicija

Nosilac građanske liste „Izbor“ u Herceg Novom Dušan Radović Krušo rekao je da je postizborna koalicija sa SNP-om moguća, ali samo ukoliko ta stranka promijeni sadašnji rukovodeći sastav u opštinskom odboru. Radović je to saopštio odgovarajući na ponudu lidera SNP-a da formira postizbornu koaliciju u kojoj bi bila i Novska lista.
Dušan Radović Krušo: Sa Milićevim kadrovima ni kafa, a kamoli koalicija
Portal AnalitikaIzvor

Kako tvrdi Radović za Dan, on je relativno zadovoljan postignutim rezultatima na lokalnim izbornima u nedjelju.

“Relativno smo zadovoljni, jer sam očekivao da ćemo pridobiti barem jedan dio glasača DPS-a. To nismo uradili i to smatram neuspjehom“, naveo je Radović.

On je poručio „što se tiče koalicija, rekli smo jasno i glasno da ne možemo ni sa partijama koje su dosad bile na vlasti u Herceg Novom, ni sa DPS-om“.

“Naš stav je jasan svima, nije do nas. Ukoliko budu mijenjali stavove i ljude ovi iz SNP-a i srpske koalicije, moguće je sa njima. Ali to isto važi i za DPS- kazao je Dušan Radović.

Komentarišući izjave Milića da SNP neće ničim uslovljavati formiranje koalicije sa „Izborom“ i Novskom listom, Radović je kazao da sa sadašnjim sastavom SNP-a „ne bi ni kafu popio“.

“Pozdravljam Milićevu ponudu. Poručujem mu da će sastanak biti u Herceg Novom. Ali i to da sa njihovim kadrovima u Herceg Novom ne možemo ni kafu da popijemo, a ne da pravimo koaliciju. Ista je stvar po pitanju DPS-a“, poručio je Radović.

Izvor: Dan
Foto: radiojadran.com

Portal Analitika