Politika

Bošnjak: SNP zbunjuje sopstvene birače

U završnici kampanje za predstojeće lokalne izbore u Herceg Novom Obrad Gojković i njegova “gubitnička SNP grupacija” dodatno zbunjuju sopstvene birače. Jedini zaključak koji se nameće nakon njihove završne tribine je da ni sami ne znaju što pričaju, što rade, u kojoj su partiji, na kojim izborima nastupaju, koga predstavljaju, ni kome se obraćaju, navodi se u saopštenju Zorana Bošnjaka, predsjednika OO DPS Herceg Novi i kandidata za odbornika liste DPS „Da pobijedi Herceg Novi – Milo Đukanović“.
Bošnjak: SNP zbunjuje sopstvene birače
Portal AnalitikaIzvor

 U takvoj konfuziji, kaže Bošnjak, teško je razumjeti protiv koga se novski SNP bori na izborima, još manje za što se zapravo zalaže.

- Gojković već vidi sebe u ulozi partijskog lidera na parlamentarnim izborima i priziva nove lokalne u Herceg Novom na proljeće, a njegova stranačka koleginica Danijela Đurović čitav jedan narod u Crnoj Gori naziva opozicionim. I dok optužuju druge crnogorske gradove za nekakvo „tajno“ upravljanje Herceg Novim, zaboravljaju da je njihov SNP proteklih 14 godina vladao ovim gradom, isključivo na njegovu štetu i na štetu svih Novljana, ističe se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Ipak, zaključuje Bošnjak u saopštenju, najveća dilema ostaje to što se sada ne zna “koji SNP nastupa na izborima u Herceg Novom”.

-Onaj gubitnički okupljen sinoć u dvorani „Park“, onaj koji je formirao vlast 2012. godine ili onaj zvanični, čiji predsjednik Srđan Milić nije došao da pruži podršku Obradu Gojkoviću, kaže Bošnjak. 

Portal Analitika