Košarka

BOKAN: Ćapin više nije član Budućnost Volija

Slovenački plejmejker Aleksandar Ćapin nije više član Budućnost Volija, kazao je za Arenu predsjednik podgoričkog kluba, Dragan Bokan.
BOKAN: Ćapin više nije član Budućnost Volija
Portal AnalitikaIzvor

- Sa Ćapinom je raskinut ugovor i više nije dio naše ekipe. Bili smo više nego korektni prema njemu, željeli smo da mu sačuvamo karijeru i sada se očekuje da dogovori eventualnu saradnju sa klubom iz Italije, koji je zainteresovan za njega. Imali smo odlične odnose sa njegovom menadžerskom agencijom, a nadam se da će i oni biti korektni, jer od njihovog odnosa zavisiće naša dalja saradnja - kazao je Bokan za sportski dodatak Pobjede.

Podsjećamo, Ćapin je početkom avgusta 2013. godine pojačao Budućnost kao MVP igrač ABA lige koji je igrao u dresu Radničkog iz Kragujevca. Međutim, početkom novembra se povrijedio i praktično nije igrao do kraja sezone.

Ćapin se ove sezone oporavio od povrede, ali nije pružao očekivane partije. Posljednjih šest mečeva nije igrao, iako je zvanično bio u sastavu.

Ćapin je u karijeri nastupao za Krku, Telekom Bon, francuski Gravelin, grčke timove Panelinios i Panionios, italijanske ekipe Viola Ređo Kalabrija i Vareze, ukrajinski Azovmaš, ruske klubove Lokomotivu iz Rostova i Kuban iz Krasnodara, litvanski Žalgiris, ljubljansku Olimpiju i Radnički iz Kragujevca.

Foto: dan.co.me

Portal Analitika