Fudbal

Anćeloti: Niko ne odlazi, niti dolazi

Trener Reala Karlo Anćeloti poručio je da ’kraljevski klub’ nema potrebu da dovede nekog igrača u zimskom prijelaznom roku. Madriđani su, međutim, potvrdili da je Marko Asensio potpisao ugovor sa Realom, ali će ostati na pozajmici u Majorki do kraja sezone, a vjerovatno i tokom sljedeće.
Anćeloti: Niko ne odlazi, niti dolazi
Portal AnalitikaIzvor

Dolazak Asensija najvjerovatnije će biti najveći transfer za Real ove zime, pošto je Anćeloti istakao da je zadovoljan svojim timom 

„Zadovoljan sam timom koji imam na raspolaganju. Sami Kedira nije imao sreće, ali se Hese oporavio. Niko nam nije potreban u januaru“, naglasio je Anćeloti. 

Ančeloti je takođe prokomentarisao situaciju oko Havijera Čičarita Ernandesa, koji je na pozajmici iz Mančester Junajteda, ali je bio izričit da se on neće vratiti na „Old Traford“ sljedećeg mjeseca. 

„On zna svoju poziciju u timu. Nije igrao mnogo jer su drugi napadači igrali dobro. Biće prostora za njega u Kupu kralja, a takođe će igrati i protiv Ludogoreca u Ligi šampiona. Jasno je da neće otići ove zime jer sam rekao da nikoga nećemo dovesti, ali isto tako niko neće ni otići“, istakao je Ančćeloti.

Portal Analitika