Zabava

Najbolje scene seksa u filmskoj 2014. godini

Ovogodišnji filmovi imali su i scene u kojima smo se smijali, ali i onih koje su nam natjerale suze na oči. Ipak, filmove iz 2014 godine najviše ćemo pamtiti po mnoštvu golih fotografija. Predstavljamo vam kompilaciju najboljih ovogodišnjih golih filmskih scena.
Najbolje scene seksa u filmskoj 2014. godini
Portal AnalitikaIzvor

LOŠE KOMŠIJE - Set Rogen i Rouz Burn: Roditelji se povremeno zabave pa su tako Set i Rouz u nekoliko scena odlučili da se malo "provedu". Oni su potpuno nagi, a u zanosu zaborave da njihova gola tijela vide i komšije.

MAPS TO THE STARS – Džulijen Mur: Džulijen Mur u filmu ima mnogo razgolićenih scena, pa joj je to vjerovatno pomoglo da unaprijedi glumačku karijeru.

0512efron

DA LI SMO MI U ŠEMI? – Zek Efron i Majls Teler: Ponekad, kada vas priroda „pozove“ a morate da se javite na važan telefonski poziv, potrudićete se da na najbolji način odradite obje stvari istovremeno. Zek i Majls su pokazali kako se snalaze u ovim situacijama.

BIJELA PTICA U MEĆAVI – Šejlin Vudli: Šejli je bila bez dlake na jeziku kada je opisivala oduševljenje što u ovom filmu može da snima gole seksi scene.

„Svi su poludjeli kada su vidjeli da sam gola. U stvarnom životu kada imam seks sam gola, ne nosim ni brus ni donje gaće pa zašto onda ne pokazati pravi svijet na ekranu“, rekla je glumica.

0512grut

ČUVARI GALAKSIJE – Grut: On je u filmu obnažen cijelo vrijeme.

300 USPON CARSTVA – Eva Grin: Eva je u pojedinim scenama potpuno gola, izazovna i lijepa.

IŠČEZLA – Ben Aflek: Da li smo vidjeli previše kada je u pitanju scena u kojoj se Aflek tušira?

0512dijaz

SEKSI SNIMAK – Kameron Dijaz: Ima nešto zavodljivo u njoj, a svakako smo vidjeli dovoljno od nje u ovom filmu.

ISPOD KOŽE – Skarlet Johanson: Nemojte se previše uzbuđivati ako pokušavate da opišete Skarletin karakter. Bez obzira na to koliko vam se dopada njen izgled, svoje nago tijelo koristi kao oružje kojim ubija muškarce.

0512nimfomanka

NIMFOMANKA: Može se reći da je ovaj film pobjednik jer se u cijelom filmu prožima golotinja.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika