Fudbal

U15: Spisak za dvomeč sa Srbijom

Selektor pionirske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je spisak igrača za prijateljske mečeve sa odgovarajućom selekcijom Srbije. Našim pionirima prijateljski dvomeč sa Srbijom biće drugi od osnivanja selekcije - u prvim prijateljskim mečevima Miličkovićevi izabranici su upisali dvije pobjede protiv vršnjaka iz Makedonije.
U15: Spisak za dvomeč sa Srbijom
Portal AnalitikaIzvor

Prva utakmica sa "orilićima" igra se u Petrovcu 9. decembra sa početkom u 13.00 časova, dok će revanš meč biti odigran dva dana kasnije na stadionu FK "Mladost" u Podgorici od 13.30 časova.

- Po planu i programu rada i akcija za ovu godinu, nakon prve provjere u Makedoniji, na red su došle i utakmice sa Srbijom. Iskoristićemo i ova dva meča da provjerimo naše igrače, njihovu trenutnu formu i vidimo na koga možemo računati u narednom periodu. Takođe, u ovim utakmicama nastupiće nekoliko igrača koji nisu bili na prethodnoj akciji a koji su igrama u svojim klubovima zaslužili poziv. Želimo da ovaj period iskoristimo tako što ćemo probati veći broj igrača i na taj način se uvjerimo u njihov talenat, kvalitet i formu, rekao je selektor Miličković.

Na spisku selektora Miličkovića nalaze se golmani: Vuko Vujović (Lovćen) i Gavrilo Jovanović (Budućnost); odbrana: Anto Babić, Dragutin Lalatović (Sutjeska), Nemanja Petrović (Igalo), Slobodan Perišić (Karioke),Džonatan Drešaj, Bojan Roganović (Budućnost) i Andrej Vraneš (Mogren); vezni red: Slobodan Babić (Sutjeska),Miloš Brnović (Budućnost), Vasko Stojković (Mornar), Nikola Stanišić (Mogren), Ivan Vujačić (Polet stars) i Miro Korać (Berane); napad: Mirza Đurđević (Budućnost), Marko Rakonjac (Radnički), Ljubo Kovačević (Igalo), Danilo Pešukić (Zeta) i Ognjen Gačević (Mladost).

Okupljanje pionirske reprezentacije zakazano je za subotu, 6. decembar 2014. godine u 9.30 časova.

Portal Analitika