Fudbal

Juve traži dozvolu od Obame za transfer!

Vjerovatno ste čuli za Envigado, klub iz Kolumbije u kome je počeo svojevremeno Hames Rodrigez. Na crnoj su listi, američke vlasti ih sumnjiče da služe kao paravan za pranje novca kolumbijskih narko kartela. Zbog toga su stavljeni na popis sumnjivih "firmi", pa klubovi koji posluju sa njima mogu da imaju problem.
Juve traži dozvolu od Obame za transfer!
Portal AnalitikaIzvor

Juventus je izgleda završio posao sa Felipe Teljom, u pitanju je talentovani fudbaler koga su u domovini prozvali "novi Kvadrado". Htjeli su ga engleski klubovi, ali prema informacijama sa Apenina, Juve je platio oko 1.2 miliona eura za momka koji nema još 18 godina i od naredne sezone će ga poslati na pozajmicu u Kaljari.

Ipak, preij toga, oni će morati da se obrate američkim vlastima kako bi na neki način dobili dozvolu da uplate novac i da realizuju transfer. Ipak, očekuje se da neće biti problema da se dozvola pribavi, pa bi Kolumbijac u junu trebalo da stigne u Evropu.

Inače, uz Hamesa, u Envigadu su potekli Gvarin, Zapata, Kintero. Poznati su kao sjajan rasadnik mladih igrača, osnovani su 1989. a često su sumnjičeni za veze sa kolumbijskim narko kartelima...

(sportske.net)

Portal Analitika