Košarka

JOVOVIĆ: Sada je sve u našim rukama

Plavi su još jednom ubjedljivo nadmašili Zelenu Goru, i ukoliko ostvare još jednu pobjedu u preostala dva kola sigurno idu u drugi krug. U slučaju da PAOK u narednoj utakmici savlada Ventspils na svom terenu, Budućnost VOLI takođe ide dalje, bez obzira na rezultat u preostalim susretima, sa Lokomotivom i PAOK-om.
JOVOVIĆ: Sada je sve u našim rukama
Portal AnalitikaIzvor

Igor Jovović, trener Budućnost VOLI-ja: Jako značajan meč, i veoma značajna pobjeda. Vidjeli ste da je to tim koji nas je tjerao da svih 40 minuta igramo na gornjem nivou naših mogućnosti. Kad god smo pravili razliku, održavali su priključak jer zaista imaju veliki individualni kvalitet.Naše tehničke greške dodatno su omogućile protivniku da dobiju novu šansu. Pokazali smo da imamo karakter, veliku borbenost, i sredinom četvrtine stekli smo odlučujuću prednost. Nijesmo se još plasirali u drugi krug, imamo još dva meča, i sve držimo u svojim rukama.

Omar Cook: Bila je to veoma važna utakmica za nas. Pokušali smo da napravimo korak ka plasmanu u drugi krug Eurokupa. Nijesmo igrali sjajno, al ismo igrali dobro. Imali smo neke dobre stvari, povremeno smo i griješili, ali trebalo je da pobijedimo, uspjeli smo, i sada smo veoma srećni zbog toga.

Sašo Filipovski, trener “Stelmet Zielona Gora”: Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Prikazali su čvrstu i agresivnu igru. U kontakt igri smo bili mnogo slabiji. Imali smo neke šanse tokom treće četvrtine, ali ne možeš da iznenadiš protivnika ako primiš 100 poena. Dali smo dovoljno, ali smo i primili previše. U odbrani smo bili suviše meki.

Portal Analitika