Politika

DPS: Akcija „Recite nam kakav Novi želite“

Aktivisti Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Herceg Novi ovih dana sprovode akciju „Recite nam kakav Novi želite“, tokom koje je prikupljeno više stotina sugestija Novljana što bi sve trebalo da učini lokalna uprava u smislu poboljšanja kvaliteta života u gradu, saopšteno je iz DPS-a.
DPS: Akcija „Recite nam kakav Novi želite“
Portal AnalitikaIzvor

Aktivisti su danas, zajedno sa nosiocem liste DPS „Da pobijedi Herceg Novi – Milo Đukanović“ Slobodanom Radovićem Krušom i kandidatom za odbornika i predsjednikom OO DPS Herceg Novi Zoranom Bošnjakom, pročitali sve pristigle sugestije i razmatrali mogućnosti za njihovu realizaciju nakon predstojeće pobjede DPS na lokalnim izborima u Herceg Novom 14. decembra.

Nosilac liste Slobodan Radović Krušo je istakao da su upravo sugestije koje građani upućuju ono što treba da bude prioritet u realizaciji izbornog programa DPS za Herceg Novi, te da će buduća lokalna vlast od prvog dana biti posvećena svakoj od pristiglih zahtjeva. On je takođe pohvalio akciju „Recite nam kakav Novi želite“, ističući da je to pravi način za sagledavanje onoga što za Novljane predstavlja prepreke u svakodnevnom životu, kao i mogućnosti za rješavanje prioritetnih problema.

U razgovoru sa Novljanima koje su Radović i Bošnjak pozvali telefonom, naglašena je potreba bliskije saradnje građana i buduće lokalne uprave na sličnim projektima, te razgovarano o načinima kako da pristigle sugestije budu realizovane u korist grada i svih njegovih stanovnika.

Akcija „Recite nam kakav Novi želite“ biće nastavljena i narednih dana, a već sjutra Novljani mogu posjetiti info punktove liste DPS „Da pobijedi Herceg Novi – Milo Đukanović“ u Zelenici i Igalu i na posebnim formularima napisati svoje sugestije za unapređenje života u gradu.

Portal Analitika