Muzika

Ulaznice za Drugi Sea Dance festival po cijeni od 19,99 eura

U petak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ograničen kontigent ulaznica za Sea Dance po cijeni od svega 19,99 eura. Ovo je cijena sa čak 65 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu, lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš, saopštili su organizatori.
Ulaznice za Drugi Sea Dance festival po cijeni od 19,99 eura
Portal AnalitikaIzvor

„Sea Dance festival je za kratko vrijeme zabilježio ogroman uspjeh ne samo u Crnoj Gori i u regionu, već i na evropskoj festivalskoj sceni. Nakon svog premijernog izdanja, jadranski festivalski biser zabilježio je do sad neviđen uspjeh među crnogorskim muzičkim manifestacijama“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Tako je, nakon nominacija u čak dvije kategorije: za titulu „Najbolji novi festival“ (Best New European Festival), kao i za titulu „Najbolji festival srednje veličine“ (Best Medium-Sized European Festival) na najčuvenijem evropskom festivalskom takmičenju, „European Festival Awards“, a na osnovu glasova preko 1,2 miliona ljudi iz cijelog svijeta, Sea Dance festival ušao u finale u obje kategorije.

Organizatori obećavaju da će zbog jedinstvene čarobne lokacije, međunarodnog ugleda koji je već stečen, kao i jubilarne godine za EXIT, novo izdanje Sea Dance festivala biti muzički događaj koji će se pamtiti.

„Sljedeća godina biće u znaku spektakularne proslave 15. rođendana EXIT-a. Veliku rođendansku žurku obilježiće nastavak sedmodnevne ljetnje EXIT avanture: EXIT festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu u Srbiji, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori“, stoji u saopštenju.

Organizatori kažu da ako planirate da proslavite EXIT-ov 15. rođendan nezaboravnim provodom na cjelokupnoj EXIT avanturi, iskoristite specijalnu ponudu.

„U petak, 12. decembra tačno u 12 sati u prodaji će se naći ulaznice po cijeni od 49 eura + b/f za četiri dana EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Oni koji kupe komplet ulaznica u sklopu ove akcije biće nagrađeni ulaznicom za EXIT avanturu, odnosno dobijaju ulaznicu za Sea Dance festival potpuno besplatno, uz uslov registracije za Sea Dance, koja će se vršiti putem sajta www.gigstix.com od 1. do 31. marta 2015. To je čak 70 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu EXIT avanture“, navode organizatori.

Spisak maloprodajnih objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance i EXIT festivale dostupan je na zvaničnom sajtu festivala, www.exitfest.org. Broj promotivnih ulaznica je ograničen.

Redovna cijena ulaznica za Sea Dance festival biće 59 eura + b/f, za EXIT festival 111 eura + b/f, a za EXIT avanturu (EXIT + Sea Dance) 170 eura + b/f.

Portal Analitika