Politika

DPS: Protiv kojeg SNP-a se bori Gojković ?

Predsjednik hercegnovskog DPS-a Zoran Bošnjak ocijenio je da izjave Obrada Gojkovića, u kampanji za lokalne izbore u Herceg Novom, zvuče kao da on i SNP nijesu na vlasti već 14 godina u tom gradu.
DPS: Protiv kojeg SNP-a se bori Gojković ?
Portal AnalitikaIzvor

”S punim pravom Gojković nije zadovoljan sopstvenim radom  i radom njegove partije. Nijesu zadovoljni ni građani Herceg Novog i to će pokazati na izborima 14. decembra. Izgleda da se Gojković iz SNP-a na ovim izborima bori protiv SNP-a, samo još nije definisao protiv kojeg –protiv onog koji je u Herceg Novom na vlasti, protiv onog zbog čije podjele su i raspisani izbori, ili protiv onog koji je ponovo izabrao Srđana Milića za predsjednika partije”, navodi Bošnjak.

U DPS-u kažu da Izgleda da niko ne zna koliko zapravo SNP-a postoji.

”Ali koliko god da ih ima svi su politički gubitnici, kao i sam Gojković zajedno sa Aleksom Bečićem na proteklom partijskom kongresu. Za razliku od Bečića koji je, sopstvenim priznanjem da neće čestitati Miliću, potvrdio da postoje najmanje dva SNP-a, Gojković još uvijek pokušava da manipuliše biračima”, navode u DPS-u.

”Zato preporučujemo trenutnoj vladajućoj koaliciji u Herceg Novom da prvo utvrdi sa kojim je SNP-om ušla u kampanju za lokalne izbore, a onda mogu pristupiti pisanju izbornog programa koji, 14 dana prije izbora, nemaju. Novljani im neće dozvoliti da potroše još četiri godine na međusobne obračune oko funkcija i neodgovorno uništavanje našeg grada”, poručili su iz DPS-a.

Izvor: rtcg.me

Portal Analitika