Zabava

Gdje se pronalaze najbolji muškarci?

Potraga za pravim muškarcem povremeni je ili stalni hobi svake žene, a ako vam ne ide, možda ste tražili na pogrešnim mjestima.
Gdje se pronalaze najbolji muškarci?
Portal AnalitikaIzvor

Tražite onog pravog i nemate baš previše uspjeha? Možda je problem u tome što ih tražite na pogrešnim mjestima, kažu stručnjaci za veze i preporučuju neka mjesta koja vam možda ne bi uopšte pala na pamet.

Tako su, recimo, sjajno mjesto prodavnice, naročito ako se radi o velikom supermarketu. Na takvom je mjestu izuzetno jednostavno započeti razgovor s nekim ko vam se sviđa, pa ga pozvati na kafu kad vam "pomogne" i tako dalje ...

Teretana je, drugo zanimljivo mjesto gdje odmah možete vidjeti fizičke karakteristike, a nemoćna djevojka koja ne zna da koristi spravu za vježbanje privući će svakog muškarca, pa i onog koji vam se sviđa.

Park je idealan za vlasnike pasa, pa ako ga nemate, a treba vam društvo, sigurno će i taj pas privući nekoga ko bi vam mogao biti zanimljiv.

Ljubiteljke literature pravog bi mogle lako da nađu u knjižari, što je romantičnije od zajedničke potrage za nekim novim zanimljivim naslovom i naknadnim komentarima na kafi.

Sve u svemu, nema problema - ima i muškaraca i mjesta gdje ih možete sresti.

tekst: b92, foto: banjaluka.com

Portal Analitika