Politika

Đukanović Rami: Udruženi, uz međusobno uvažavanje do EU

Drago mi je što mogu da konstatujem da naše dvije susjedne i prijateljske zemlje karakterišu odlični odnosi, što potvrđuje intenzivan politički dijalog i sadržajna saradnja na svim poljima, naveo je crnogorski premijer Milo Đukanović u čestitki koju je uputio kolegi iz Albanije, Ediju Rami, povodom Dana nezavisnosti susjedne države.
Đukanović Rami: Udruženi, uz međusobno uvažavanje do EU
Portal AnalitikaIzvor

„To su jasne potvrde obostrane privrženosti njegovanju dobrosusjedstva i predstavljaju čvrst temelj za dalje unaprjeđenje kvalitetnih međudržavnih veza“, istakao je predsjednik Vlade Crne Gore.

Premijer Đukanović je naglasio da naša zajednička evropska budućnost nosi dodatni snažan potencijal za unaprjeđenje saradnje, kako između dvije države, tako i na regionalnom planu, kroz realizaciju krupnih investicionih projekata i u saradnji sa našim evropskim partnerima.

 „Ne sumnjam da ćemo u Vašoj zemlji i Vama lično i dalje imati pouzdanog saveznika za naše evroatlantske ciljeve. Jedino udruženim naporima, na temeljima mira, uvažavanja i međusobnog povjerenja, možemo ići naprijed i postati dio ujedinjene Evrope“, navedeno je u čestitki Đukanovića.

Portal Analitika