Zabava

Anđela predstavnica Crne Gore na izboru za mis turizma

Crnu Goru ce na izboru za ''Miss Tourist International Contest 2014'' u Kini predstavljati Bjelopoljka Anđela Marković (24), koja živi u Kotoru. Ovo je 41. po redu takmičenje Miss Tourist International i biće održano od 1-13 decembra ove godine.
Anđela predstavnica Crne Gore na izboru za mis turizma
Portal AnalitikaIzvor

-Takmičenje ce se održati u gradu Shenzhen- grad u pokrajini Guangdung na jugu Narodne Republike Kine.

''Nije mi prvi put da budem predstavnica Crne Gore, tako da mi je i ovog puta veliko zadovoljstvo da predstavljam Crnu Goru. Dati ću sve od sebe da na pravi način predstavim našu zemlju. Konkurencija je velika, dolazi oko 80 zemalja. Očekuju nas naporni i lijepi dani u Kini, od treninga, koreografija, fotosesija, pa do obilaska grada, i njihove hrane koja ni malo nije slična našoj, rekla je Anđela u izjavi za Portal Analitika

Moram naglasiti da sam za ovo takmicenje pripremila elegantnu haljinu koju sam sama kreirala, a koju je šila moja maćeha Milena. Očekujem lijepo druženje, lijep provod, i naravno da upoznam djevojke iz ostalih zemalja, kao i ljepote ovog divnog grada. Najveća su mi podrška otac Aco, braća Marko i Nemanja, kao i moji prijatelji., zaključila je Anđela.

Portal Analitika