Košarka

JOVOVIĆ: Nijesmo postojali na terenu!

Budućnost VOLI je izgubila od PAOK-a 80:60, u meču petog kola Eurokupa. To je četvrti poraz ''plavih'' u grupi F.
JOVOVIĆ: Nijesmo postojali na terenu!
Portal AnalitikaIzvor

PAOK je bio bolji u svim segmentima, u potpunosti je iskoristio slabo veče rivala, ali i odustvo povrijeđenih JR Rejnoldsa i Nikole Ivanovića. Budućnost VOLI je pogodila 8 trojki iz 26 pokušaja (31%), ali je imala skromnih 50% šuta za dva poena, 15-30. Bilo je previše promašenih slobodnih bacanja , 6-15.

Igor Jovović, trener Budućnost VOLI-ja: “Nismo postojali na terenu i nismo pokazali ni 10 odsto mogućnosti. Odsustvo Rejnoldsa ne može da bude opravdanje, trebalo je da ostali igrači odigraju mnogo jače kako bi nadoknadili njegovo neigranje. PAOK je sjajan tim, svježiji nego prošle godine sa četiri Amerikanca, posebno Kartera koji daje mnogo poena i kreira dobre situacije za njih. Nastavićemo da se borimo, ali u ovom trenutku stvari ne stoje dobro za nas.”

Sulis Markopulos, trener PAOK-a: “Prvo poluvrijeme je bila naša najbolja igra ove sezone i što se tiče odbrane i napada. Pogodili smo dosta otvorenih šuteva, imali smo dosta asistencija, ali i par grešaka, Međutim, to je košarka, ali je najvažnije da smo imali veliku motivaciju, igrači su “vukli” jedni druge i uradićemo sve da nastavimo sa ovakvom igrom i u nastavku sezone”

Portal Analitika