Fudbal

''Zlatna lopta'' kvote: Na Ronalda 1.13, na Mesija 8.50!

Nikada u proteklih sedam godina koliko dominiraju Mesi i Ronaldo razlika nije bila ovakva, makar kada su kvote u pitanju.
''Zlatna lopta'' kvote: Na Ronalda 1.13, na Mesija 8.50!
Portal AnalitikaIzvor

Posljednji čovjek koji je prigrabio titulu najboljeg na svijetu, a da nije bio Mesi i Ronaldo je Kaka, 2007. godine. Od tada je Argentinac osvojio četiri, Portugalac dvije "Zlatne lopte".

Izgleda da ništa ne može da spriječi Kristijana da se treći put okiti trofejom. Kvota na fudbalera Reala da će odbraniti krunu je 1.13 što praktično znači da je stvar sigurna. Mesi će biti drugi, ako je vjerovati kladoničarima, kvota na njega kao osvajača "Zlatne lopte" je 8.50, dok je Manuel Nojer treći sa 16.25

Neki Njemac će biti među tri, čisto da pravi društvo dvojici najboljih, uz Nojera, šansu imaju Tomas Miler 23.5 i Lam koji je na kvoti 28. Roben ima kvotu 35, tu je neđe i Nejmar, zatim slijede Hames, Bejl, Dijego Košta i Di Marija.

Da se vratimo na godinu prije ove, kada je Ronaldo osvojio svoju prvu "Zlatnu loptu" u Realu, drugu u karijeri. I tada je sa kvotom 1.28 bio izraziti favorit, Riberi je sa 3.75 bio ispred Mesija na koga je kvota bila 9. Jasno, Portugalac je osvojio, sada je još veći favorit, praktično bez premca...

Portal Analitika