Politika

Bojanić: Četverac nastavlja svoju sramnu misiju

Kako je konstatovano na jučerašnjoj sjednici Administrativnog odbora, bivši funkcioner Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić biće na prijedlog te stranke razriješen članstva u skupštinskim radnim tijelima.
Bojanić: Četverac nastavlja svoju sramnu misiju
Portal AnalitikaIzvor

U Odboru za antikorupciju umjesto Bojanića biće lider Pozitivne Darko Pajović, a u Odboru za ekonomiju i Komisiji za praćenje i kontrolu procesa privatizacije zamijeniće ga Goran Tuponja.

Na takve poteze bivših partijskih kolega Bojanić je oštro reagovao, kazavši da članovi Pozitivne nakon zloupotreba unutar stranke nastavljaju svoju sramnu misiju.

-Četverac bez stida i srama ne može da suzbije svoje komplekse i paranoje pa se polakomio na članstvo u skupštinkim odborima. Tako će Pajović, nakon korupcije šačice promašenih likova iz svoje stranke, da se "bori" protiv korupcije na državnom nivou, Jasavićka će sa svojom patetikom, ovaj put na Tarzan engleskom, u evropske integracije, a Tuponja će uvježbavati svoju više nego skromnu elokventnost u ekonomiji i privatizaciji. A Perić, mali od palube tog jadnog i tužnog četverca, će nastaviti da lažnim saopštenjima dokazuje Pajoviću bezgraničnu lojalnost, izjavio je Bojanić.

Bojanić je pozvao bivše kolege da objave stranačke odluke kojima su, kako ističe, uništili Pozitivnu.

-I obećavam da ću vratiti poslanički mandat ako se ustanovi da je i jedna jedina zasnovana na stranačkim dokumentima. U protivnom i očekivanom, neka zaćute kad već nemaju stida i srama, dodao je Bojanić.

Osim Bojanića i bivši funkcioner pozitivne Dritan Abazović razriješen je članstva u skupštinskom radnom tijelu, pa će novi član Odbora za evropske integracije umjesto njega biti Azra Jasavić.

izvor: antenam.net

Portal Analitika