Region

Beograd: U udesu poginule četiri mlade osobe

auto
U
teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko ponoći dogodila u Beogradu, četiri mlade osobe su poginule, a jedna djevojka je zadobila teške tjelesne povrede.

Beograd: U udesu poginule četiri mlade osobe
Portal AnalitikaIzvor

Ona je bez svesti prevezena u Urgentni centar, na odjeljenje reanimacije.

Kako su naveli dežurni u Hitnoj pomoći, život su izgubila tri muškarca i jedna djevojka. Radi se o osobama od oko 20 godina.

"Jedna djevojka je imala teške povrede, u pitanju je politrauma, dakle povreda više organa i sistema, zbog čega je prevezena na odjeljenje reanimacije Urgentnog centra", kazala je za Betu portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura. Ona je dodala da povrijeđena djevojka ima otvoren prelom desne podlaktice, lijeve natkoljenice i desne potkoljenice, i da je bez svijesti dovezena u Urgentni.

Djevojka koja je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći ima izuzetno teške povrede opasne po život, rekao je jutros Tanjugu zamjenik direktora Urgentog centra dr Dušan Jovanović.

Nesreća se dogodila nešto prije ponoći, kod motela "Hiljadu ruža".

Do nesreće je došlo kada se automobil "reno klio" beogradske registracije direktno sudario sa kamionom turskih registarskih oznaka na "Kružnom putu".

Sudar je bio strahovit i prednji dio putničkog automobila je potpuno smrskan. Intervenisali su i vatrogasci. Tokom policijskog uviđaja, koji je trajao nekoliko sati, na Kružnom putu stvorila se kilometarska kolona vozila.

RTS javlja da je vozač kamiona nepovrijeđen.

Radilo se o mladim osobama koje su se, prema saznanjima javnog servisa, vraćale sa svadbe.

U noći između nedjelje i ponedjeljka, dogodile su se još dvije neseće, ali u njima nije bilo ozbiljnije povrijeđenih.

 

(b92)

Portal Analitika