Rukomet

LŠ: Budućnost juri drugu pobjedu

RukoemtasiceBudu2510
R
ukometašice Budućnosti danas (18 sati) gostuju ekipi Podravke u Koprivnici u okviru drugog kola grupe B Lige šampiona.

LŠ: Budućnost juri drugu pobjedu
Portal AnalitikaIzvor

 

”Plave” poslije ubjedljive pobjede nad Vardarom (23:17) u reprizi polufinala prošlosezonskog izdanja Lige šampiona, pune samopouzdanja dočekuju duel sa vicešamponom Hrvatske.

Iako su favoritkinje u duelu protiv tima iz Koprivnice, izabranice Dragana Adžića maksimalno respektuju protivnika i ne zavarava ih ubjedljiv poraz koji je Podravka doživjela od Tiringera (33:20) na startu nove sezone najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentu.

- Veoma je važno da nastavimo da podižemo formu i to protiv tima kojeg dobro poznajemo i sa kojim smo odigrali veliki broj kontrolnih mečeva i odradili zajedničke treninge. Podravka dobro napada našu odbranu i to je izazov za nas. Radujemo se utakmici u Koprivnici i vjerujem da ćemo imati dovoljno materijala za analizu nakon meča, ali i pomake naročito kada je u pitanju igra u odbrani. Imamo određenih zdravstvenih problema, ali vjerujem da ćemo nastupiti u najjačem sastavu. Nadam se da ćemo odigrati još jednu kvalitetnu utakmicu i pružiti dobro izdanje – kaže trener Dragan Adžić.

Utakmica u Koprivnici igra se u subotu u 18 sati. Vardar će sat kasnije u Skoplju ugostiti ekipu Tiringera.

Portal Analitika