Svijet

SAD: Pucao u školi, pa izvršio samoubistvo

shooting-1
U
jednoj srednjoj školi u Sijetlu danas je došlo do pucnjave u kojoj je šest osoba ranjeno. Osumnjičeni za napad je, navodno, izvršio samoubistvo, prenose svjetski mediji.
SAD: Pucao u školi, pa izvršio samoubistvo
Portal AnalitikaIzvor

Prema prvim informacijama, šest osoba je upucano u školi, a osumnjičeni napadač je izvršio sampoubistvo, prenosi Raša Tudej. Američka televizija CBS javlja da su najmanje tri osobe hospitalizovane sa ranama od vatrenog oružja.

"Škola je trenutno zatvorena zbog bezbjednosnih razloga. Policija i bolničke službe su na licu mjesta", saopštila je uprave škole.

AP navodi da je na lokalnim televizijama prikazan snimak evakuacije đaka, dok AFP piše da je policija potvrdila smrt jedne osobe, napadača koji je bio učenik te srednje škole.

BBC prenosi riječi majke jednog od učenika, koji je rekao da je jedan dječak pucao u školskoj menzi, dok iz FBI navode da su na putu ka mjestu događaja, te da će kasnije izaći sa saopštenjem.

Posljednji slučaj korišćenja vatrenog oružja u regionu Sijetla dogodio se u junu ove godine, kada je napadač na Univerzitetu Sijetl Pacifik ubio jednog, a ranio dvoje studenata.

Portal Analitika