Fudbal

Karadžić: Albancima sa klupe naređeno da počnu tuču

2010karadzicok
P
redsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da je albanskim reprezentativcima sa klupe naređeno da počnu incident tokom meča sa Srbijom.

Karadžić: Albancima sa klupe naređeno da počnu tuču
Portal AnalitikaIzvor

Prvi čovjek FSS-a ističe da za to imaju video dokaze.

"Postoji jedan veoma zanimljiv detalj na snimcima na kojima ćemo posebno obratiti pažnju, a planiramo možda da ga ubacimo u izvještaje koje ćemo poslati UEFA. Igrač sa brojem 14, Džaka, okreće se prema klupi prije nego što kreće po zastavu. I tek pošto dobija upustva sa klupe, on se zalijeće na našeg Mitrovića, koji skida zastavu da bi se meč nastavio. Poslaćemo izjave o svemu što se događalo za vrijeme utakmice i poslije nje. Pojava letjelice sa zastavom ”velike Albanije” izazvala je prekid i, da nije bilo toga, utakmica bi se završila u najboljem redu. Razgovarao sam i sa Platinijem koji je rekao da će UEFA donijeti pravednu odluku", kazao je za Informer Tomislav Karadžić.

UEFA je ranije najavila da će u četvrtak objaviti odluku o utakmici Srbija - Albanija. Meč je prekinut u finišu prvog dijela, kada je na stadion Partizana uletio dron sa zastavom tzv "velike Albanije".

(foto:Novosti.rs)

Portal Analitika