Fudbal

Damjanović: Sramna provokacija Albanaca

1910damjanovic
D
ejan Damjanović razočarano je u kolumni za "TopFudbal" pisao o  ponašanju albanskih fudbalera tokom meča sa Srbijom.

Damjanović: Sramna provokacija Albanaca
Portal AnalitikaIzvor

"Sram bilo Albaniju sa onakvom provokacijom! Nadam se da će UEFA debelu kaznu da izrekne reprezentaciji Albanije. Veliko poštovanje reprezentativcima Srbije na ponašanju prije, tokom i na kraju meča. Velika gospoda...", napisao je popularni Boske.

Napadač Pekinga osvrnuo se i na mečeve naše reprezentacije protiv Lihtenštajna i Austrije u kojima su "hrabri sokolovi" uzeli samo bod i pored velikih očekivanja.

"Čudna utakmica sa Lihtenštajnom nas je malo poremetila, ali je nestvarno šta smo sve promašili u Vaducu. Počevši od mene. I taj golman odradi tekmu bez greške, a nakon tri dana promaši cijelu loptu, pa namjesti gol Švedskoj. Strašno. moja prečka, Jovetin šut ili Mirkov pokušaj u drugom poluvremenu su šanse koje će narednih 15 puta ući, ali kad nam je najviše trebalo - lopta nije zakoprcala mrežu. I to je činjenica. Poslije je došla Austrija koja je odigrala maestralno 90 minuta. To moram da priznam, htio ili ne. A, i mi smo ušli uplašeno u utakmicu, ni dan danas mi nije jasno zašto, jer svi znamo da možemo mnogo bolje...", istakao je između ostalog Dejan Damjanović.

Izvor: Cdm.me

Portal Analitika